Pictoplace heeft een eigen lijn 3 dimensionale pictogrammen. Deze picto’s zijn prikkelarm en door het 3D effect zijn ze niet alleen trendy maar benaderen ze ook meer de werkelijkheid.


Deze pictogrammen zijn beschikbaar in de full versie

en de zakelijke versie.

B
Home Over Pictoplace Weergave Pictogrammen Abonnementen Contact
Home master_B_blauwe_balk

Afwassen

De 3D picto’s van Pictoplace

Afwassen

© Pictoplace 2009 ~2016
De abonnementen

Er zijn binnen Pictoplace in totaal 3 verschillende abonnementsvormen beschikbaar, te weten Basic versie, Full versie en zakelijk versie.


Basic Versie

De Basic versie is geheel gratis voor particulieren. Met deze versie kunnen dagplanningen gemaakt worden en deze kan vervolgen worden uitgeprint. Hoewel veel functie in deze gratis versie niet beschikbaar zijn is hij toch prima te gebruiken als printen voldoende is.


Full versie

De Full versie is er ook alleen maar voor de particuliere gebruiker. Voor deze Full versie vragen wij een bedrag vanaf slechts € 7,50 euro per maand. Hiervoor krijg je een licentie voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden.

Met deze versie zijn alle functies beschikbaar, zoals een extra database met 3D picto’s, uploaden van eigen foto’s of picto’s, de schermweergave functie, een uitgebreiden sjabloonfunctie en natuurlijk de mobiele weergave functie om je dagplanning ook op je Android en/of Apple mobieltje te bekijken.

Slechts de Digibord weergave is alleen beschikbaar voor de zakelijke gebruiker.


Zakelijke versie

Bij de zakelijke versie kan geheel naar eigen behoefte een abonnement worden afgesloten. Dit is afhankelijk van het bedrijf die van Pictoplace gebruik wilt maken.


Voorbeeld1:

Als een logopedist voor vier cliënten Pictoplace wilt gebruiken, dan hoeft het abonnement maar uit 1 gebruikerslogin en vier personen te bestaan.

Dit abonnement kost: 1 x € 7,50 + 4 x € 1,00 = € 11,50 per maand


Voorbeeld 2:

Een school wil voor zes klassen, met in elke klas acht leerlingen, gebruik maken van Pictoplace inclusief de digibordweergave en voor twee van de zes klassen moet voor iedere leerling een persoonlijke planning worden gemaakt, dan zal het totale abonnement bestaan uit 6 gebruikerslogins en 16 personen.

Dit abonnement kost: 6 x € 10 + 16 x € 1,00 = € 76,00 Hierover krijgt de school 12% korting zodat het bedrag uit komt op € 66,88. Gemiddeld per klas is dit € 11,15 per maand.


Korting:  

De korting die wordt gegeven is afhankelijk van het maandbedrag van het afgesloten contact.

De staffels zijn als volgt: