Pictoplace heeft een eigen lijn 3 dimensionale pictogrammen. Deze picto’s zijn prikkelarm en door het 3D effect zijn ze niet alleen trendy maar benaderen ze ook meer de werkelijkheid.


Deze pictogrammen zijn beschikbaar in de full versie

en de zakelijke versie.

B
Home Over Pictoplace Weergave Pictogrammen Abonnementen Contact
Home master_B_blauwe_balk

Afwassen

De 3D picto’s van Pictoplace

Afwassen

© Pictoplace 2009 ~2016

Pictoplace

Pictoplace is onderdeel van het bedrijf Autivision en bevat een online planningsapplicatie waarmee met behulp van pictogrammen eigen dagschema’s kunnen worden gemaakt. Hierbij kunnen de eigentijdse

3D pictogrammen van Pictoplace worden gebruikt.


Pictoplace is ontstaan in samenwerking met mensen met autisme om de gebruikers optimaal van dienst te kunnen zijn. De vraag vanuit de markt is enorm groot en de ontwikkelingen gaan snel. Daarom is er inmiddels een team van mensen actief voor Pictoplace om de gebruikersvriendelijkheid te waarborgen en de vragen vanuit de markt snel en efficiënt te kunnen beantwoorden. Optimale communicatie en klantvriendelijkheid zijn hierbij belangrijke peilers voor Pictoplace.


De mensen achter Pictoplace


Fred de Bruijn en Ellen Huisman zijn de oprichters van dit unieke concept. Fred de Bruijn is met zijn technische achtergrond de creatieve persoon bij Pictoplace en Ellen Huisman richt zich voornamelijk op de inhoudelijke aspecten van de site.

Naast het feit dat zij ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van autisme is Ellen Huisman gediplomeerd autismespecialist (Master SEN Autismespecialist) en richt zij zich tevens op het coachen van mensen met autisme.


Onze missie

Het streven van Pictoplace is om mensen met o.a. Autisme, ADHD, dyslexie, dementie, enz. en hun ouders en begeleiders meer houvast te bieden met een gebruiksvriendelijke planningsapplicatie. Daarnaast geven wij via de website van Autivision allerlei informatie over visualisatie waardoor je het werken met pictogrammen beter gaat begrijpen en waarbij je handvatten hebt om praktisch aan de slag te gaan met verduidelijking. Daarom bieden wij een laagdrempelig, eenvoudig en gebruikersvriendelijk concept met veel informatie en handige tips waarbij werken met picto’s niet alleen sneller en eenvoudiger wordt maar bovendien ook leuker!Over Pictoplace